mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Motoryzacja ogólnie

Motoryzacja ogólnie

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

"Baba za kółkiem", czy bezpieczny kierowca?

~W

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-10-26 | 07:45

Tego mozna bylo sie spodziewac. Nie wiedza, ze przekraczaja predkosc, bo nie kontroluja auta. Facet jedna polkula ogarnia 360 st. przestrzen dookola auta, a kobieta ma problem z koordynacja widoku z przodu, z tylu i plynna obsluga np biegow lub kierownicy. W nocy to sie nasila. Te statystyki mozna sobie wsadzic. Dolozcie do nich sredni roczny przebieg kobiety i mezczyzny, a wyjdzie kto jezdzi bezpieczniej. Jasne, ze jak ktos robi w roku 120 000, to ma sila rzeczy wiecej niebezpiecznych sytuacji niz ten co robi 1000.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~Gość

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-29 | 16:30

Grunt to mieć dobre ubezpieczenie. Przypomina mi się taka scena ze smażonych zielonych pomidorów, jak pani w wieku pobalzacowskim rozbija młódce auto i mówi,wprawdzie jest starsza, ale ma lepsze ubezpieczenie. Przypomniało mi sięto jak fundnęłam sobie pakiecik w Liberty Direct. naprawdę tanio, jest dużo zniżek. Wychodzi bardzo dobrze. A znajomi mówili, że to nie prawda, że trzeba się użerać w przypadku likwidacji szkody. takie tam gadanie ;)

Viktorr

Młodszy motomaniak

Viktorr

Miasto: Kutno

Auto: Seat Cordoba

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-01-10 | 22:32

Ile kobiet jedzie w rajdzie Dakar?

marko1

Motoryzacyjny ekspert

marko1

Miasto: Stargard Szczeciński

Auto: Kia Venga

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-01-11 | 20:44

"- Polki jeżdżą więc bezpieczniej niż Polacy." nie wiem co miał autor na myśli ale ciekawa myśl.
A propos, jest taki dowcip - kobieta wraca do domu z pracy i już w progu drzwi, krzyczy do męża, - kochanie kupiłam sobie nową torebkę, a na to mąż - za co, - żona, za zaoszczędzone pieniądze, mąż - jak to , żona - a przejechałam na czerwonym świetle trzy razy i policja mnie nie zatrzymała.

Viktorr

Młodszy motomaniak

Viktorr

Miasto: Kutno

Auto: Seat Cordoba

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-01-26 | 14:38

Moja żona uczyła się jeszcze na fiacie 126. Jazda na zaciagniętym hamulcu to była jej popisówka. Teraz jest ok.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro