mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Motoryzacja ogólnie

Motoryzacja ogólnie

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Ta Alfa to był strzał w dziesiątkę

~dżings

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-01 | 12:11

BELLA, na dziś to moje marzenie, z tych bardziej przyziemnych autek

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Motomaniak

Nowicjusz

Motomaniak

Miasto: Oława

Auto: Mazda 626

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-02 | 14:15

Obrzydlistwo! Ja nie wiem, kto kształtuje te gusty i kto bierze udział w ankietach. Przecież ta bryła jest paskudna!

~Andrew

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-12 | 18:09

Jakie znowu obrzydlistwo? Piękna Włoszka! Giulietta to świetne auto. Przede wszystkim piękne, ale że wyglądem się nie jeździ to jest też solidna, komfortowa i wykonana z dbałością o każdy detal. Prawdziwy hit świetnie sprzedającej się w tym roku Alfy. Oby więcej takich samochodów a świat będzie piękniejszy.

~Carmati

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-20 | 10:55

Jak o takim aucie ktoś może mówić obrzydlistwo albo jesteś jakimś amatorem albo sam nie wiem brak słów - ta alfa jest piękna nie tylko pod względem wizualnym ale przede wszystkim pod względem walorów technicznych. Super silnik, dobre spalanie, dobre osiągi. Auto dla ludzi z klasą i charakterem , ten model to na prawdę strzał w dziesiątkę. Moim zdnaiem jest to auto najlepsze na rynku

~juk

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-03-01 | 08:43

Alfa to auto nie do pracy lecz do oglądania , klamory są marnej jakości mam okazje je naprawiać i nic nie zmieni faktu że po 3, 4 latach niemcy pozbywają się na potęgę tego badziewia. Ile to wytrzyma a juz jak ma małego dzwona to zapomnij że dalej będzie jeździć.

~jetro

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-03-18 | 22:40

[Treść posta została usunięta przez moderatora!]

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro