mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Motoryzacja ogólnie

Motoryzacja ogólnie

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

"Fiat vez VAT" dla każdego

~mechu

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-26 | 19:27

fajnie, tylko ja bym dodatkowo musial miec jeszcze kredyt na ten cel:)

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~Kaznodzieja

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-28 | 18:03

A po co nowy? Szkoda pieniędzy od razu jak wyjedziesz z salonu to tracisz na wartości. Za 25 tys. możesz mieć auto w dobrym stanie i z lepszym wyposażeniem niż ten fiat. A z kredytem czy to na nowe czy używane nie ma większych problemów, wiem bo sam brałem na sprowadzony z zagranicy. Dostałem w getin, zresztą tan bank jest liderem na tym rynku.

~Kaznodzieja

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-28 | 18:03

A po co nowy? Szkoda pieniędzy od razu jak wyjedziesz z salonu to tracisz na wartości. Za 25 tys. możesz mieć auto w dobrym stanie i z lepszym wyposażeniem niż ten fiat. A z kredytem czy to na nowe czy używane nie ma większych problemów, wiem bo sam brałem na sprowadzony z zagranicy. Dostałem w getin, zresztą tan bank jest liderem na tym rynku.

~Hades

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-28 | 20:02

nowego juz bym nie kupil, raz ze to co nowe to nie sprawdzone, a dwa wyjedziesz z salonu to tak jakbys stracil 15% na wartosci auta. 2-3 letni to optymalny wybor, a jesli szukasz kredytu to znajomy ma w Getin na uzywany i nie narzekal

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro