mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Volvo S60

Twój samochód - Volvo S60

Forum Volvo S60: Części karoseryjne VOLVO Najtaniej w kraju!!!!!! Oszust!!!!

~M

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-13 | 22:08

Człowiek, który zamieszcza ogłoszenie o ww tytule to oszust. Zamówiłem atrapę grilla w sierpniu, do tej pory jej nie otrzymałem. Od innych internautów wiem, że podobnych zdarzeń było więcej.

Przestrzegam!

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~vo

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-14 | 09:33

Zgłoś to na policję, powinni tego "cymbała" namierzyć a za przestrogę dziękujemy.

volken

Nowicjusz

volken

Miasto: Bydgoszcz

Auto: Volvo V40

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-22 | 10:21

Dzięki za przestrogę. Nie ma co dawać się nabrać internetowym oszustom, najlepiej korzystać z pewnych źródeł np ASO, lub przynajmniej płacić przy odbiorze przy internetowych transakcjach.

~Mr White

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-30 | 02:25

warto tez wysłać informacje o tym do Volvo żeby poinformowali swoich klientów

~piterozos

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-08 | 23:59

Weźcie pod uwagę że lepiej czasem 3razy zapłacić w internecie niż u dilera czy serwisie VOLVO. Ceny mają z kosmosu. Posiadam VOLVO S60 od kilku lat i wiem że ich ceny są conajmniej 3x za wysokie. Na tych samych częściach inne warsztaty (poważne FeuVert, Bosch) robią przeglądy za 350-400PLN a oni za 1500 śmiech. Wiem że ostatnio cos potanieli ale 800 czy 900 to i tak dużo za dużo dla auto powyżej 4 roku,.

~Jules

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-14 | 23:28

w ASO trzeba sprawdzać kiedy maja promocje na serwis lub przegląd i wtedy wychodzi taniej

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro