mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Alfa Romeo 159

Twój samochód - Alfa Romeo 159

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Alfa Romeo 159: Urbane gusto + [VIDEO]

~kupiec

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-12-01 | 18:34

Ma ktos z uzytkownikow to auto ? Zona mnie namawia, zeby wziasc kredyt i kupic lepsze auto. Z racji, ze okazalo sie ze kredyt samochodowy w Geitn nie jest taki straszny wybor padl wlasnie na alfe. Jak jest z awaryjnoscia tego auta ? Mam nadzieje, ze wloskie auta juz przedstawiaja pewna jakosc

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~do kupca

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-12-01 | 21:33

kupiec ty chyba zyjesz wizja kredytu dzien i noca, bo to juz kolejny post w ktorym sie podniecasz kredytem w getinie czu gzdies tam. czyzby to po prostu jakas tania nachalna sztuczka marketingowa? buuuuu

~czytelnik

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-12-02 | 14:21

bardzo fajny odcinek. kiedy więcej?

stary112

Nowicjusz

stary112

Miasto: Toruń

Auto: Alfa Romeo 159

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-12-05 | 23:47

Ja mam taki samochód od miesiąca. Co chcecie wiedzieć? To już moja czwarta Alfa (146 1.6, 156 1.9 JTD, 159 JTDm), ale jeżdżę też innymi samochodami, nie jestem ślepym Alfistą. Na początek 2 rzeczy: ja mam z obniżonym zawieszeniem. NIE BIERZCIE TEGO. To jest na włoskie i niemieckie gładkie autostrady, ja ciągle o coś zachaczam. Silnik rewelacja, spalanie bardzo bardzo zależy od nogi. Jak chcecie czegoś więcej to pytajcie!

~do stary

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-12-18 | 22:22

chciałem zapytać jak zawieszenie czy nie jest awaryjne bo wahacze puki co są bardzo drogie.

stary112

Nowicjusz

stary112

Miasto: Toruń

Auto: Alfa Romeo 159

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-01-06 | 09:04

Tak jak pisałem to już moja czwarta Alfa, ale z zawieszeniem nigdy nie miałem żadnych problemów. Tym bardziej nie mam w nowej 159, mam dopiro ok 8.000 na liczniku.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro