2007-11-27 | 15:52
Hmmm........całkiem fajne autko....tylko ta cena :/
Newsletter: zapisz się!
nie jesteś zalogowany
zaloguj się
zarejestruj się
Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.
2007-11-28 | 01:39
plus i minus za stylistyke - to chyba jakiś błąd!!! czy też cdelowe zagranie???? ale jeśli tak to ciekawi mnie za co ten plus?!??!?!?!!!??!
2007-11-28 | 14:29
Pan Bartkiewicz to chyba zakocha* si* w pewnej dziennikarce motoryzacyjnej, a konkretniej, Martynie Wojciechowskiej, bo nami*tnie powtarza charakterystyczne dla niej okre*lenie "Matchbox". Pozdrowienia dla Automaniakow!
2007-11-28 | 14:43
to ja juz wole Citroena C2 1.6i 16V VTS za 50400 zł, za fiata podziekuje - i to jeszcze w tej cenie!!!
2007-12-01 | 16:20
hehe ale test najpierw narzekanie że aut wygląda z pogranicza "domowego tuningu"(moim zdaniem prezentuje sie przyzwoicie jak na pande naprawde ok) a zaraz że brakuje, tandeciatskich wstawek imitujących aluminium chrom i nakładek na pedały hehe, po2 to że "dzielnie poradzi sobie na najbardziej wyboistych drogach" napewno nie na tych aluminiowych felgach i przy tym rozmiarze opon 195/45 u siebie miałem 195/50 i trzeba uważać wszędzie, a każdą dzire czyć na zawieszeniu aucie i plecach, Po 3 jeśli chodzi o cene to jest drogo ale jeśli porówna sie ceny innych "usportowionych fabrycznie" aut to cena jest bardzo atrakcyjna i śmiesznie niska, a z założenia jest i ma być to "auto niszowe" więc to żadne odkrycie