mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Ford Ka

Twój samochód - Ford Ka

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Ford Ka: Maluch z Tychów

~stach

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-03-24 | 10:02

Na dziś jest tak. Porównałem szczegółowo Ka i ... Fiestę oraz Punto. Co tu dużo pisać. W pewnym momencie życia człowiek widzi że brakuje mu przestrzeni w aucie. Lepiej dołożyć trochę forsy i kupić coś nieznacznie większego. Wszystkie mają ładny wygląd.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~Kierowca

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-03-28 | 08:53

Ta cena jest już nieaktualna! Krótko po premierze Ford podniósł cenę o 2000 złotych. Irytujące jest, że w wielu miejscach nadal reklamuje model ze starą ceną, może myślą, że nikt nie zauważy? Nieładnie...Data zamieszczenie tego artykułu jest sprzed kilku dni, dawno po podwyżce, to jest albo niekompetencja redaktora, albo wciskanie kitu...

~adso

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-04-13 | 20:19

"W trasie auto zadowala się spalaniem na poziomie 5,5l/100km. W mieście może ono podskoczyć nie więcej niż o litr" no ciekawostka, mój kupiony miesiąc temu ka pali 8,5 w mieście i zaczynam się zastanawiać co jest grane

sq

Nowicjusz

sq

Miasto: Wrocław

Auto: Alfa Romeo 156

Korespondent: 2 relacji

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-04-21 | 14:05

Prosta sprawa. Nowy samochod, ktory jest jeszcze na tzw. dotarciu spala nieco wiecej paliwa. Wahania moga wynosic nawet 1,5l/100km. Natomiast duzy wplyw ma styl jazdy :)

~adso

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-05-03 | 12:26

dobra, zaczęłam oszczędzać, spalanie 8.0. ale to i tak dużo, myślałam że tu samochód pozytywnie mnie zaskoczy a jest niestety odwrotnie

~habibi

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-05-11 | 03:07

to se wymien na fiata pińcet

~ula

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-01-25 | 17:06

Ja też jeżdżę nim od sierpnia i spalanie fakt raz wynosi 8 raz 7litrów po mieście, wiem że stanie w korkach też robi swoje ale niech nie piszą że spala 5l bo to chyba nie realne!
Poza tym silnik mi zaczął szaleć jak stoję na biegu jałowym. I nie od mrozu bo w listopadzie jeszcze nie było zimno a już się dziwnie zachowywał.

~andel

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-10-02 | 22:25

"zestaw do naprawy ogumienia"

Jaki eufemizm na brak koła zapasowego

~krzysiek

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-01-25 | 15:33

Panowie jestem posiadaczem forda ka od 2008 roku ale to przeciez i tak fiat 500 bo sa produkowane w tychach na tej samej linii wiec moj problem tkwil w swiecacej sie od nowosci zoltej kontrolki wspomagania gdy tylko przyszla jesien to do wiosny przy rozruchu sie zapalala wiec wylaczylem zaplon uruchomilem ponownie i bylo wszystko ok w serwisie poki gwarancja wszysko na kompie bylo dobrze po gwarancji stwierdzono wspomaganie do wymiany koszt okolo 4000 tys.w 2011 r.zadzwonilem do fabryki z zapytaniem jakie akumulatory sa seryjnie montowane -facet powiedzial ze min.50amp.jak spojrzalem do swojego to sie zdziwilem bo oszusci wkladaja 40amp. kupilem nowy i od tego czasu moj problem ze wspomaganiem sie skonczyl ostrzegam zajrzyjcie pod maske zanim wymienicie wspomaganie na nowe a i tak problem wroci.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro