mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Ford Ka

Twój samochód - Ford Ka

ford ka

~jarson

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-03-29 | 15:31

mam forda ka 2004 jest super przyspieszenie jest ok ttylko jest jeden feler korozja przy wlewie paliwa

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~posiadacz kaczki

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-07-06 | 00:17

Właśnie wróciłem z malowania mojej kaczki i jak gośc mówił wszystkie korodują tak samo. heh To nic skoroduje ci jeszcze koło tylnych świateł(końcówka rowków od ściekania wody wokół klapy bagażnika), za rantem na klapie, przy progach ( na zagięciu koło drzwi i za plastikami z przodu) Do tego lubią gnić w niewidocznych miejscach pod zderzakami. i oczywiście standard to wlew paliwa(zaczyna się od dolnej strony). Wszystkie które jeżdżą są już tam zamalowane bo niestety każdego to czeka. Wszystkie reperaturki są ogólnie dostępne więc nie ma rzeźbienia w blasze.

~posiadacz kaczki

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-07-06 | 00:17

Właśnie wróciłem z malowania mojej kaczki i jak gośc mówił wszystkie korodują tak samo. heh To nic skoroduje ci jeszcze koło tylnych świateł(końcówka rowków od ściekania wody wokół klapy bagażnika), za rantem na klapie, przy progach ( na zagięciu koło drzwi i za plastikami z przodu) Do tego lubią gnić w niewidocznych miejscach pod zderzakami. i oczywiście standard to wlew paliwa(zaczyna się od dolnej strony). Wszystkie które jeżdżą są już tam zamalowane bo niestety każdego to czeka. Wszystkie reperaturki są ogólnie dostępne więc nie ma rzeźbienia w blasze.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro