mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Opel Astra

Twój samochód - Opel Astra

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Opel Astra IV: Do czterech razy sztuka

~Na pewno lepsza ta astra od golfa

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-07-23 | 08:22

Duzo ladniejszai pewnie terez tansza od golfa.....
Nie wiem kto kupuje jeszcze golfy - kiedys rzeczywiscie to byly niezle auta, a teraz to chyba tylko na wioskach jeszzce ta staera opinia sie trzyma i kazdy chce miec golfa, a tu taka naprawde ladna Asterka....

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~oir

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-07-23 | 13:02

Golf rzeczywiście wciąż jest najlepszym autem w klasie popularnych kompaktów, ale asterka, mazda 3, civic i focus są bardzo blisko niego, to też czołówka klasy.

~kajtek

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-07-23 | 15:55

golf i astra nijak mają się do focusa, a zobaczycie jak w przyszłym roku pojawi się Focus III to dopiero pokaże plecy rywalom

~andrzej

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-07-23 | 18:14

dla mnie asterka jest ok ,ale miejsce z tyłu ,ta przestrzeń wydaje mi się po prostu za ciasna czekam na nowego focusa

~andrzej

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-07-23 | 18:14

dla mnie asterka jest ok ,ale miejsce z tyłu ,ta przestrzeń wydaje mi się po prostu za ciasna czekam na nowego focusa

~przechodzien

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-07-23 | 19:30

Cena i jeszcze raz cena..Opel "powala"swoje modela cenami.Dlaczego Astra ma kosztowac wiecej niz Focus czy Golf.A kuriosum Corsa jest drozsza niz Fiesta .

AGNESEWIKI

Nowicjusz

AGNESEWIKI

Miasto: Bydgoszcz

Auto: Opel Astra

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-03-24 | 13:26

NIE ZGODZE SIE Z TA OPINIA OPLĄ BRAKUJE DUZO DO VOLKSWAGENA , ZMIENILAM GOLFA NA ASTRE I BARDZO ZALUJE.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro