mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Skoda Octavia

Twój samochód - Skoda Octavia

Zakup nowej skody

Jumbol1980

Nowicjusz

Jumbol1980

Miasto: Kołobrzeg

Auto: Renault Laguna

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-11-08 | 19:52

Witam chcialbym kupic nowa skode octavie family plus kombi 1.6 mpi szukam juz od dluzszego czasu w ineternecie dobrych ofert salonow skody i zauwazylem ze sa rozne ceny nowych aut tego samego modelu czy moze ktos wie lub ma sprawdzonego dealera skody u ktorego mozna kupic nowy samochod w dobrej cenie noi oczywiscie w milej atmosferze.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~octaviaa

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-01-28 | 21:16

Spróbuj u Plichty w Gdyni.Ja jestem zadowolony

Marianek78

Nowicjusz

Marianek78

Miasto: Warszawa

Auto: Skoda Octavia

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-03 | 10:16

Ja kupowałem w CARSED Mińsk Mazowiecki. Dobre rabaty i zakup naprawdę w miłej atmosferze. Zakupu dokonałem na początku stycznia tego roku, więc informacje jak najbardziej świeże :) i pewne
Pozdrawiam

~Tomasz

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-13 | 13:58

Ja kupowałem w Krakowie w salonie Autoremo, mój brat również. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Bardzo profesjonalny team. Ceny tez ok.

~Jan

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-03-20 | 10:39

Fakt. Jeśli chodzi o Kraków to Autoremo jest najlepszym wyborem. Ja kupiłem auto żonie i sobie takze polecam. Do tego dochodzi tez serwis w razie ewentualnych usterek!

~Aśka

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-04-05 | 10:19

A jak to wygląda cenowo? Duża róznica pomiędzy komisem, a tym salonem? Sprawdzaliście wcześniej? Wiem, że to nie to samo, ale nie chcę przepłacać...

~Jaromir

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-04-13 | 12:24

Ja też polecam Autoremo. Fachowa obsługa, szybkość i dobra jakość ! Aśka, co do cen porównywanych z komisem, to nie orientuje się dokladnie, ale wolalem postawic na autoryzowanego dealera. Zawsze to jakas gwarancja lepszej jakości, itd.

~SzymekDe

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-04-23 | 11:32

Zgadzam się z Jaromirem, jeśli już inwestować w samochód to lepiej ze sprawdzonego źródła, sam jestem po przebojach z komisem. Autko było na oko bez zarzutów, a po 2 tygodniach siadło w nim wszystko, zapłaciłem za nie drugie raz tyle u mechanika. Przede mną kolejny zakup i planuję wybrać się do Autoremo, znajomy kupił u nich ssamochód i jest zadowolonym klientem od prawie roku :)

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro