mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Tata Indica

Twój samochód - Tata Indica

Zamieniłam starego uniaka na nową TATE INICA VISTa

~meg354

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-03-17 | 21:04

Dwa miesiace temu zamieniłam stre uno na nową Tatę. Mój wybór padł na tą markę poniewaz była to najtańsza oferta na jaka mnie było stać i skusił mnie niski procent kredytowy. Oczywiscie autko na raty. Nie ma innej opcji. Jazda rewelacja, klima abs i wspomaganie dla mnie konfort i to sie liczy. A po zatym komfort bo nie musze dokładac donapraw co w przypadku mojego una zdarzało sie co miesiąc po 500zł. Teraz tankuje sprawdzam poziom oleju i płynu chłodnicowego i pomykam wszedzie gdzie chcę. Odplam od styku i jadę cieszac sie komfortem i orginalnością samochodu. Polecam szczerze bo naprawdę sie opłaca. super autko.

Meg

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~rodzina

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-03-18 | 19:57

Tata to już żeś przepłacił biorąc na raty ten samochód, przy wyjeździe z salony masz w plecy 4 tys. tak skromnie, no i spłata kredytu 5 lat. Interes życia żeś zrobił. Mówiąc krótko strzeliłeś sobie samobója. Wiem, wiem it's your choice and your life.

~R.

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-07-01 | 18:47

He heh jasne- a Ty trzymasz ponad 20000 w skarpecie???

~Darek

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-01-10 | 23:12

Witam ja również sądzę że autka marki Tata są optymalnym wyjściem dla ludzi ceniących sobie prostotę niezawodność i przyzwoitą cenę.
Owszem można się śmiać i wytykać ale nie każdego stać na droższe nowe auto bądź sprowadzone używane w które tak czy siak będzie trzeba wsadzić jeszcze trochę grosza bo to już wyeksploatowane maszyny.
Dobrze zrobiłeś kupując nowe autko 3 lata gwarancji i ocynkowana karoseria.

~karol

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-08 | 15:19

Pojeździcie trochę dłużej to przekonacie się co to za bubel. Serwis drogi jak holera 1300zł za przegląd roczny. O naprawach już nie wspomnę, po gwarancji psuje się wszystko i cieszysz się że serwis w ogóle chce to naprawiać, bo nie każdy serwis chce z tobą gadać.

~Lucjan

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-24 | 12:53

Uwielbiam komentarze pseudoekspertów , co to jeżdżą sami innym ale ,,,,,, o marce X wiedzą wszystko , bo słyszeli , czytali , kolega z pracy ma itd. więc to na pewno syf , za to mój wóz , to co innego...

Nie znasz , nie masz, nawet raz nie jeździłeś - więc nie gadaj bzdur.

~tyka

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-03-07 | 23:52

Za przegląd roczny 1300pln ? Który to? chyba jakiś pogwarancyjny , Ja za pierwszy zapłaciłem 540 plus120 za przegląd powłoki lakiernizcej .dodam że to nie pierwszy samochód który serwisuje i owszem jak mija gwarancja to ceny przeglądów rosną. Ale i tak różnica miedzy serwisem a zakładem pana X to od 100 do 300 pln max bo w serwisie płacimy za sam wiazd a ceny czesci (tych dobrych ) to naprawdę niewielka różnica . Za to w serw. dostajemy asistans i gwarancję na usługę . Pomysl ile zapłacisz za pomoc drogową jak się gdzies "rozkraczysz". jak serwisant uczciwy to polecam a jak nie to kijem go.

~Ares

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-03-08 | 17:34

Ja za przegląd indici visty zapłaciłem 429 złotych.

~dan1

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-04-06 | 22:24

Potwierdzam. Pierwszy przegląd Visty w zależności od serwisu kosztuje 400-500 zł.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro