mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Toyota Corolla

Twój samochód - Toyota Corolla

Toyota to GÓWNO

~jakis

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-04-21 | 21:07

Toyota w/g mnie to jest gówno. Nie polecam tej marki samochodów. Sypie się na każdym kroku. I ciężko jest kupić do niej części (jest przereklamowana). Są także bardzo drogie. Zatarty jeden wałek głowicy + serwo.

strona 1 (z 3) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~todo

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-10 | 16:38

Stan techniczny twojego autka swiadczy o tobie :-(.Nawet wielbłąd potrzebuje czasami się napić.

~kabartni

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-11 | 17:15

Jeżdżę już trzecią toyotą corollą, w sumie od kilkunastu lat, i jedyny problem, jaki miałem z tym autem, to raz - uszczelniacz skrzyni biegów. Nie ma auta idealnego, ale byłbym ostrożny z ferowaniem tak radykalnych ocen. Oto bowiem różnica pomiędzy wiarą i wiedzą jest tak ogromna, jak np. pomiędzy Renault Laguną i Mazdą 3...

dzek42

Nowicjusz

dzek42

Miasto: Jaworzno

Auto: Toyota Corolla

Korespondent: 6 relacji

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-11 | 20:48

to jest najprawdopodobniej niedbalstwo z Twojej strony ,bo przy normalnej eksploatacjitakie rzeczy to rzadkośc

Zbigniew

Nowicjusz

Zbigniew

Miasto: Warszawa

Auto: Toyota Avensis

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-13 | 11:36

Oj, szanowny Panie. Jeżdżę corollą już 4-ty rok i przez ten okres nie miałem żadnej awarii. Jedyna uwaga jaką zgłosiłem w serwisie, to zbytnio wystająca zapinka tapicerki w bagażniku. Ale samochód jest serwisowany i na skrzyżowaniu nie ruszam z drugiego biegu. W tych samochodach profesjonalny serwis to podstawa. Domorosły mechanik może tylko zaszkodzić. Corolla MR, silnik 1,6 2006 r. Auto bezawaryjne!!!

kszyhu59

Nowicjusz

kszyhu59

Miasto: Szczecin

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-13 | 17:42

Ha, ha... Amerykanom kiedys strzelily dwa promy kosmiczne. Podejrzewam, ze kosmiczna technologia NASA to tez "gowno". Statystyki ADAC i nie tylko mowia same za siebie i nie warto o tym dyskutowac. Z faktami po prostu sie nie da...

rostock5

Nowicjusz

rostock5

Miasto: Białystok

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-06-18 | 11:29

Jeżdżę Toyotą corollą z 2004 r , 95 tys. przebiegu silnik 1,4 benzyna,naprawdę ani jednej usterki do dziś! Samochód servisowany w aso. Pozdrawiam......

dzek42

Nowicjusz

dzek42

Miasto: Jaworzno

Korespondent: 6 relacji

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-09-18 | 22:16

Auto nie jest bez wad ,ale takiego określenia jak użyłeś gówno to jestem daleki ,a na gwarancji wymieniali mi po kilku tys. sprzęgło , linkę od przesuwania fotela i teraz reszta jest ok.

annal

Nowicjusz

annal

Miasto: Sieradz

Auto: Toyota Yaris

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-09-25 | 10:26

Ale ocena!!! Taka wulgarna świadczy bardzo żle tylko o użytkowniku!!!
Pewno wulgarnie się z nią obchodzi. Facet, sprzedaj toyotę i chodż na pieszo.
Proszę nie używać takich wulgaryzmów!!! Są inne słowa, cenzuralne. Jakiś ograniczony (dosłownie) facet.

~Bogdan

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-10-01 | 08:49

Mam Toyotę Corollę z 2007 r. (wersja amerykańska, automat) i jestem pod wrażeniem. Wspaniale się prowadzi, nie bierze w ogóle oleju ani płynu z chłodnicy, a gówna rozjeżdża w ułamku sekundy. Polecam wszystkim tę markę.

strona 1 (z 3) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro