mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Technika i podobne

Technika i podobne

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Dbajmy o stan techniczny opon

~sebastian

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-09 | 09:04

mysle, ze udaje mi się stosować do tych rad, bo bezpieczenstwo mojej rodziny i moje jest dla mnie najwazniejsze. opony wymienilem już miesiąc temu w warsztacie na Modlinskiej, po wczesniejszym zakupie w ich serwisie internetowym autoopony.eu
super atrykul, polecam.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~to jakiś żart

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-09 | 14:21

seba:) niezła reklama:) ale na poważnie - kto wyważa koła po 10 000 km, ten artykuł powinien być w dziele sponsorowane

~robcio

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-15 | 14:32

tak, czujniki do ABS-u sa zamontowane w oponie i niewłaściwa opona da fałszywy sygnał - może jakieś matołki w to uwierzą... - niedouczony autor, czy tak sie rozpedził dla sponsora?

~Milo_netcar.pl

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-09 | 12:50

Może się okazać, że dzięki takiemu ponownemu wyważeniu zaoszczędzisz sporo pieniędzy. Jeżeli już nie chcesz tego kontrolować sprawdzaj regularnie swoje opony wizualnie - czy bieżnik jest równo zużyty.

bejons

Nowicjusz

bejons

Miasto: Poznań

Auto: Volvo V40

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-14 | 14:54

Reklama reklamą, ale tak czy inaczej racją jest to, że za mało kierowców bierze sobie bezpieczeństwo do serca. A przecież renomowane ASO co chwilę prześcigają się w ofertach rabatowych, aby przyciągnąć kierowców na przeglądy itp. Tak jak na przykład wspomniany gdzieś Karlik, czyli ASO Volvo.

~gina

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-21 | 13:29

dokładnie, reklama jest dźwignią handlu, prawda? ale dzięki niej dowiadujemy się o wielu atrakcyjnych ofertach, jak ta Volvo, o której mówisz.

~cola

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-02-28 | 12:50

Ja też polecam Karlika, z resztą nie tylko jego, ale w ogóle ASO Volvo, są świetne.

~*czumi*

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-04-26 | 22:03

haha reklama reklamą ale faktycznie tanio tam opony kupilem. w sensie w tym autoopony.eu

~aparat

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-05-07 | 09:44

nie no ceny normalne raczej ale mozna trafic promocję z tego co sie zorientowałem.

~master

Zgłoś komentarz do moderacji 2012-05-07 | 12:39

smutne ale niestety prawdziwe jest to, że mało który kierowca dba o stan bezpieczeństwa swojego auta, co najwyżej przy okazji jakiś przeglądów, a już co do opon to co najwyżej zapytamy pana Henia podczas wymiany opon, czy dany komplet nadaje się wciąż i na 90 proc. przypadków uzyskamy odpowiedź pozytywną. Co gorsza, mało kto z nas wie, jak sprawdzić czy jego opona jest wciąż sprawna technicznie..

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro