mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Polskie drogi

Polskie drogi

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Drogi w liczbach

~CHCIAŁEM

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-12-21 | 19:00

CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ,ŻE DROGI LUBLIN-PIASKI ANI OBWODNICY LUBLINA NIE BĘDZIE!!PO DRUGIE TE BUJDY O 92 OBWODNICACH TO GRABARCZYK I WITECKI WSADZCIE SE GŁĘBOKO!!...POLSKIE DROGI,K... TO PORAŻKA, LAS MASZTÓW FOTORADARÓW, SCIGACZE POLICYJNE A TERAZ JESZCZE HELIKOPTERY Z FOTORADARAMI!!!RĘCE MI OPADŁY JAK SIĘ O TYM DOWEIDZIAŁEM W INTERNECIE...,K...GDZIE JA ŻYJĘ??CO ZA PO...KRAJ TA MOJA POLSKA!!

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~dpl1000

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-12-22 | 08:42

Nasza Polska jest piekna,ale ludzie to urodzeni narzekacze...

~Jotgie

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-12-22 | 09:58

Uważam, że zbyt mała wagę przykłada się do obwodnic miast. Zamiast budować kolejne odcinki eS-ek powinno się bardziej skupić na obwodnicach, także w ciągu dróg ekspresowych a dopiero potem na odcinków je łączących. Co z tego, że mamy gdzieś tam na Mazowszu czy k/Szczecina 50km ekspresówki skoro trzeba się "przeciskać" przez Szczecinek, Oborniki, Gniezno, Bydgoszcz, Inowrocław, Radom, Zwoleń czy wiele innych miast!? Tylko dlatego, by wybudować jakiś tam kawałek ekspresówki pomiędzy np. Mszczonowem i Rawą Mazowiecką (gdzie tak nawiasem tak źle się nie jedzie). Obwodnice znacznie by poprawiły komfort przejazdu bardziej niż jakiś zamknięty ciąg ekspresówki.

~vobis

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-12-22 | 19:48

zgadzam sie z poba w 100% Pomysl o posadzie w GDDKIA!! ;P

~D-T

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-12-27 | 09:18

Od 16list2007, czyli teraz oddawane sa drogi, ktorych budowe zaczeto za PiSu, a autor artykulu sugeruje,ze to dzieki PO. Widac efekty pracy poprzedniego rzadu. Z obietnic PO co do budowy drog dowiadujemy sie ,ze wybuduja tylo 1/3 zakladanych autostrad i ekspresówek.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro