2011-12-28 | 12:18
Co się buduje to się w końcu wybuduje. Każdy nowy kilometr witam z otwartymi rękoma.
Ja mam pytanie (dzisiaj jest 28 grudnia 2011) JAKIE SĄ PLANY DOTYCZĄCE NOWYCH INWESTYCJI W 2012 ?????????
Newsletter: zapisz się!
nie jesteś zalogowany
zaloguj się
zarejestruj się
Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.
2011-12-29 | 09:07
od po Euro nic sie nie będzie u nas budować przez kolejne 20 lat, tylko będziemy konczyc rozpoczęte inwestycje, w sensie poprawiać buble
2011-12-29 | 21:54
Czytam i przecieram oczy. Tego już nawet trudno jest komentować. Zagrożony jest termin ukończenia odcinka Świerklany-Gorzyczki. Ten nowy termin po zerwaniu poprzedniego kontraktu i podpisaniu nowego z tą samą firmą? Jeżeli tak, to jest to nazwyczajniej w świecie kryminał 1-szej wody i nic więcej.
2011-12-30 | 00:03
do : warszawiak . Żeby było lepiej firma Alpine Bau, bo o niej mowa, chciała wraz z pepikami i janosikami pozwać Gdakę do sądu za unieważnienie pierwszej umowy. teraz austriacy z Alpine Bau budują po sobie wg nowej umowy ale już samodzielnie [sami ale dzielnie] i nie wyrabiają się po raz drugi !!! oto polskie bagno w wydaniu wzorcowym : droga ma 850 dni opóźnienia w oddaniu do ruchu a wykonawcy walczą czy tam walczyli o odszkodowania . chory kraj .
2012-01-01 | 12:21
FAKTY SĄ TAKIE,ŻE PLATFORMA OBYWATELSKA OBEJMUJĄC WŁADZĘ W 2007 ROKU PODGONIŁA Z BUDOWĄ DRÓG, PO 2 LATACH OPIER...SIĘ MATOŁÓW Z TZW PRAWICY=PiS!!!GORZEJ,ŻE ROZRÓSŁ SIĘ APARAT ADMINISTRACYJNY ZAJMUJĄCY SIĘ BUDOWĄ DRÓG,TO PROWADZI DO BURDELU DECYZYJNEGO, MARNOTRAWSTWA CZASU I ŚRODKÓW..NIESTETY POLSKĄ SPECJALNOŚCIĄ ZAWSZE BYŁO WARCHOLSTWO I CWANIACTWO.TAKIE NASZE CECHY NARODOWE,KTÓRE NIE PRZYNOSZĄ NAM CHLUBY!!A TAK OK,TYLKO CZEMU TUSK WYWALIŁ GRABARCZYKA!!????TO MNIE BARDZO WK...!!