mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Polskie drogi

Polskie drogi

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Ruszył przetarg na wschodnią obwodnicę Wrocławia

~~Bonus

Zgłoś komentarz do moderacji 2008-11-24 | 12:35

No dobrze. Wrocław poza Krakowem też miałby ring. Ta droga na pewno odciążyłaby od razu A8, która będzie generowała częściowo ruch lokalny. Cały ruch tranzytowy zostałby wyprowadzony z Wrocławia i miasto mogłoby swobodnie oddychać, tzn bez wielkich korków.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~warszawiak

Zgłoś komentarz do moderacji 2008-11-24 | 13:03

Dlaczego Krakow i Wroclaw domykaja ringi, a Warszawa wciaz bez autostrady?

~as

Zgłoś komentarz do moderacji 2008-11-24 | 13:39

Tylko czemu ronda budują zamiast bezkolizyjnych dwupoziomowaych węzłów jak na autostradzie?

~ak

Zgłoś komentarz do moderacji 2008-11-24 | 16:45

warszawiak - tylko w warszawie mieszkańcy udają, że wielce ich zaskakuje projekt drogi przez ursynów, wiadomy od 15 lat. tylko w warszawie minister składa podpis pod rozporządzeniem tak nieczytelny, że można zaskarżyć go do sądu (min. Gęsicka z PISu). tylko w warszawie minister środowiska jest w stanie rozpieprzyć całą koncepcję projektowanej od lat obwodnicy północno-wschodniej, bo zbyt blisko biegłaby mu koło domu (min. Szyszko). i tak dalej.. nie mówiąc o domu państwa Gmurków i komisie samochodowym na miejscu węzła Marsa...... wystarczy???

~astrolog

Zgłoś komentarz do moderacji 2008-11-24 | 17:45

Pytanko. Czy Wschodnia obwodnica Wrocka ma byc dwupasmowa i w jakim standardzie: G, GP, S?

~bob budowniczy

Zgłoś komentarz do moderacji 2008-11-24 | 21:21

z tego co wiem ma byc dwu jezdniowa ale docelowo. tzn ze nie wiadomo czy bedzie 2 jezdniowa od razu :)

~smirnoff

Zgłoś komentarz do moderacji 2008-11-25 | 00:09

Nie wiedziałem że Wrocław jest aż tak duży. No ale ze zdjęcia ewidentnie wynika że jest

~almac

Zgłoś komentarz do moderacji 2008-11-28 | 03:06

smirnoff napisał: "Nie wiedziałem że Wrocław jest aż tak duży. No ale ze zdjęcia ewidentnie wynika że jest"
O jakie zdjęcie Ci chodzi? Podaj jakiś link...., nie wiem czemu :), ale jakoś twój komentarz jest bez sensu

~As

Zgłoś komentarz do moderacji 2008-12-13 | 11:23

On może sądzi,że cały Wrocław to te kilka zabudowań widocznych na załączonym zdjęciu. Ot i cała filozofia.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro