mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Polskie drogi

Polskie drogi

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Warszawa buduje most Północny

~JJ

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-04-23 | 14:40

brawo Hania!!! most północny, stadion legii, poludniowa obwodnica warszawy- s2, trasa s8, trasa s79, wezeł jerozolimskie-łopuszańska, trasa w-z, remont torów na jerozolimskiej, remont puławskiej, rewitalizacja krakowskiego przedmiescia (trzeba przyznać wspólnie z Kaczyńskim) - ale bardzo sprawna, rewitalizacja al. ujazdowskich, metro do młocin, wezeł marsa, do tergo inne liczne mniejsze remonty i frezowania....to tylko to co juz było w trakcie albo realizacja pewna na 100%BRAWO!!!( tylko te strzałki na rondach w centrum są debilnie glupie)
Ale i tak - Hania na 2 kadencję!!

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~warsaw

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-04-23 | 16:32

Widac ze cos sie dzieje, przydalo by sie zaczac cos robic z warszawska praga przeciez to niemal polowa miasta a tak zaniedbana. Ponadto czekamy na kolejne mosty

aaa

Motoryzacyjny ekspert

aaa

Miasto: Warszawa

Auto: Lexus GS

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-04-23 | 19:45

>JJ

wszystko super, ale bez S2 bo nie widzę, żeby w tym temacie cokolwiek się działo.

~JJ

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-04-23 | 23:43

> aaa. mam na myśli s2 kontopa-puławska. i jest nieźle - mieszkam w okolicy i wiem że na paluchu ludzi już "wyrzucają" z działek, a na dawidach porządkują teren.podobno od węzła lotnisko do puławskiej teren jest już gotowy

aaa

Motoryzacyjny ekspert

aaa

Miasto: Warszawa

Auto: Lexus GS

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-04-24 | 10:41

>JJ

a to nie wiedziałem, myślałem, że tylko na S8 się coś dzieje a S2 leży odłogiem.
Z drugiej strony na najważniejszym odcinku przez Ursynów nic się raczej nie dzieje. Rozumiem, że zbudują taki fragment S2 aby się łączyła Konotopę z S7, a dalej to po 2012 już?

~JJ

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-04-25 | 19:34

>aaa. s2 od konotpy do pauławskiej ma byc do 2012 a potem to Bóg jeden wie kiedy:)

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro