2009-09-16 | 09:51
Dobre i to ale nie można było już 2 pasów pociągnąć
Newsletter: zapisz się!
nie jesteś zalogowany
zaloguj się
zarejestruj się
Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.
2009-09-16 | 11:42
na zdjęciu są dwa, ale pacan nie przeczytał tekstu bo za długi... wiesz, zdjęcie jest nie z tej inwestycji. poczytaj tekst.
2009-09-16 | 19:44
Mój wpis jest apelem do redakcji portalu. W powyższym tekście widzę stek bzdur. Czy nikt poza autorem tego nie czyta?
Autor pisze o obwodnicy Nowych Sklamierzyc na drodze krajowej nr 25. Pisze też o inwestycji w specjalnej łódzkiej strefie ekonomicznej. Ponadto że jest to droga z Katowic do Bydgoszczy. Otóż Nowe Skalmierzyce są położone przy drodze krajowej nr 25 na południowy zachód od Kalisza. droga krajowa 25 to nie trasa Katowice - Bydgoszcz, tylko Wrocław Bydgoszcz. Droga krajowa 25 przebiega przez woj. Dolnośląskie, Wielkopolskie i Kujawsko-Pomorskie. Nawet fragmentem nie zahacza o woj. łódzkie. Pisanie o łódzkiej strefie ekonomicznej również jest kłamstwem. Jestem stałym bywalcem na portalu "Moje - auto". Wchdzę tu poczytać o ciekawych i ważnych sprawach komunikacyjnych naszego kraju. Wobec powyższego mam nadzieję że redakcja dołoży starań o dopilnowanie, aby nie było więcej dopuszczonych artykułów z tak drastycznymi błędami
2009-09-17 | 08:33
przeciez na zdjeciu nie ma 2 pasow jezdni drogi glownej.. Ta na srodku to DK a te z przodu i za nia to drogi boczne,dojazdowe dla mieszkancow i rolnikow. Czy nigdy nie widzieliscie jak sie buduje cos takiego? Wiec nie wypowiadajcie sie..
2009-09-17 | 09:16
Ten wpis jest apelem do troglodyty ukrywającego się pod pseudonimem "lalek". Po pierwsze: zanim coś napiszesz pomyśl. Po drugie: pomyśl jeszcze raz bo za pierwszym razem ewidentnie Ci się nie udało - uwierz to na prawdę nie boli !!!. Po trzecie: w Nowych Skalmierzycach znajduje się podstrefa ŁSSE !!! Po czwarte: to że DK 25 nie łączy Bydgoszczy z Katowicami nie znaczy, że nie skraca drogi między tymi miejscowościami !!! Po piąte: jeśli ktoś nam powie, że Twój iloraz inteligencji jest większy niż rozmiar buta to będziemy domniemywać, że jest to kłamstwo - lub tzw. BULLSHIT!!
2009-09-17 | 10:56
Redakcjo!!!
Nawte jak masz racje- mozna to pokazac z klasa.
To co wyzej przeczytalem sugeruje jednak brak takowej.
Mam nadzieje, ze to wpadka przy pracy. Pozdrawiam i zycze szerokiej drogi.
2009-09-24 | 15:46
Witam!
Zgadzam się z moim poprzednikiem, iż Redakcja tak fajnego portalu mogłaby okazać swoją rację w inny sposób tj. nazwijmy to: bardziej humanitarny.
Natomisat odnośnie trasy skąd dokąd prowadzi również mnie zostanowiło i tak właściwie to można byłoby napisać, że skraca czas podróży na trasie Opole - Bydgoszcz czy Toruń. Chyba lepiej brzmiałoby to gdyby, napisano zwyczajnie z Ostrowa Wielkpolskiego na północ kraju, do Bydgoszczy, Torunia a nawet Gdańska, zgodzicie się z tym?
Wracając jeszcze do wcześniejszej wypowiedzi wydaje mi się, że trasa jest przystosowana przez wiadukty itp. do późniejszego poszeżenia o jeszcze jeden pas ruchu - do standardu drogi S-25. Podobnie jest z obwodnicą Ostrowa Wlkp., która obecnie jest budowana jako trasa jedno-jezdniowa, a docelowo będzie dwu-jezdniowa. Chyba dlatego tak dziwnie wygląda to na zdjęciu. Jednocześnie chciałbym wyrazić swoje zadowolenie z powastania tej trasy, bo przejeżdzając nia na trasie Wrocław - Kalisz ;) często stałem w psudo korkach. Pozdrawiam.
2009-09-29 | 13:45
Drodzy Użytkownicy,
wpisy poniżej opublikowane pod nickiem ~Redakcja Portalu nie są naszym autorstwem. Jeśli zabieramy udział w dyskusji, robimy to zawsze po zalogowaniu na konto administratora. Użytkownika niezalogowanego, który komentuje jako Gość portalu, poznamy po znaczku ~ przez nickiem. W taki właśnie sposób został zamieszczony komentarz niżej.
pozdrawiamy