mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Polskie drogi

Polskie drogi

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Tak dla Nysy, Niemodlin musi poczekać

~waldi_nysa Piotr Walawender

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-01-25 | 02:40

Czy w związku z koniecznością przejęcia przez GDDKiA finansowania A1 Stryków - Pyrzowice i mniej lub bardziej realną koniecznością oddania ww autobahny przed Euro 2012 nie dojdzie do radykalnych cięć w innych planach w tym obwodnicy Nysy? Czy wszystkie obietnice MI oraz GDDKiA wobec niepoważnego zachowania koncesjonariuszy Hiszpanów - tj. Autostrady Południe - są na dzień dzisiejszy 25.01.2010 w dalszym ciągu aktualne? Mam wątpliwości

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~dr leszek

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-01-26 | 19:50

mieszkam w cieszynie i dojazd do nysy trwa ok 3 godz,ta droga to jest koszmar,jadac przez czechy niecałe 2 godz,i gdzie my jestesmy panie ministrze???

kurtad

Nowicjusz

kurtad

Miasto: Jastrzębie-Zdrój

Auto: Renault Scenic

Zgłoś komentarz do moderacji 2010-01-28 | 19:42

Jestem w Nysie pare razy.W godz.13.00-17.00 to obraz niedolestwa naszych bialych kolnierzykow z Warszawy.To nie tylko Nysa,wspomniany Niemodlin a i Pszczyna itd.Za duzo tego jest jak juz na te lata,Ci Panowie dobrzy by byli za Uralem,a dlaczego?,bo tam jest wiecznie zasypane i z tym swoim intelektem tam sie nadaja,bo nie cza nic robic i myslec.I takie miernoty zyja sobie dobrze za nasze pieniadze..

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro