2010-11-12 | 11:03
"Na ogólne ożywienie wpłyną również zmiany związane z VAT: zapowiadany wzrost stawki podatku o 1% oraz likwidacja odliczeń od pojazdów z kratką." - to spowoduje że sprzedaż poleci w dół.
Newsletter: zapisz się!
nie jesteś zalogowany
zaloguj się
zarejestruj się
Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.
2011-04-28 | 09:21
Wynajem albo leasing to do tej pory najlepsze rozwiązanie dla wielu mniejszych firm. Przynajmniej dla mojej jak do tej pory najlepsze. Gdybym miał kupić nowe samochody wiązałoby się to ze zbyt dużymi kosztami, nie miałbym szansy na zdobycie tak dużego kredytu. a tak to oszczędność kosztów, firma signella w której wynajmuje kilka pojazdów zajmuje sie prawie całą papierkową robotą. koszty mam rozłożone w czasie, jak do tej pory nie ulegały gwałtownym zmianom, czyli utrzymują stały poziom.Jak dla mnie najkorzystniejsze rozwiązanie.
2011-06-30 | 12:45
Zgadzam się z powyższymi opiniami! Osobiście korzystam z usług Polskiej Korporacji Flotowej - wynajem długoterminowy. Jestem bardzo zadowolony. O nic nie muszę się w zasadzie martwić poza regularną wpłatą stałych opłat abonamentowych. Wynajem długo i średnio terminowy w Polsce jest jeszcze mało znany, ale coraz więcej firm z niego korzysta. I bardzo dobrze!!!