mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Gadżety motoryzacyjne do iGoogle!

Zaloguj się

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Finanse, prawo, ubezpieczenia, motobiznes, flota

Finanse, prawo, ubezpieczenia, motobiznes, flota

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Skarżymy się na OC

~falkow

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-02-28 | 11:32

niestety to prawda ubezpieczyciele często nie wywiązują sie ze zobowiązań jakie mają wobec ubezpieczającego auto. z problemem podwójnego oc sam się spotkałem, trzeba o wszystkim pamiętać. przenosiłem się do pzu online po kupnie nowego auta, chciałem ubezpieczyć tam również i stare auto, niestety poprzednie ubezpieczenie zostało.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

~aszcz

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-03-02 | 16:49

Dla mnie skarżenie się na jakigoś tam ubezpieczyciela, zwłaszcza na pzu jest już jakieś przesadne. No i do tego, jak ktoś zapomniał że ma zapłacić, że nie wiedział, że się nie orientuje, a potem że go oszukano, to jest już kurczę dla mnie śmieszne. Jak już ktoś ma skarżyć, to przynajmniej niech podaje rzeczowe argumenty.
Ja się nie skarżę, a ubezpieczam się jak powyżej napisałem.

~mikroskop1

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-03-02 | 18:29

zgadzam sie z przedmowca narzekanie ma sens jak czlowiek zostanie oszukany a nie kiedy sam czegos nie dopilnowal a potem stosuje spychologie, i trzeba tez zrobic rozeznanie w firmach ubezpieczeniowych, ja rowniez obstawiam te stare z tardycja.

~znafcax

Zgłoś komentarz do moderacji 2009-03-05 | 21:10

zwróćcie uwagę że na forum pod praktycznie każdym artykółem jest komentarz "ciecia" promującego PZU - i to w taki głupi sposób że mi się niedobrze robi! osobiście cenie sobie tą firmę ale takie "wazeliniarstwo" za KASĘ mnie drażni!

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro