mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Audi Audi

Twój samochód - Audi Audi

Ile za lakierowanie czesci elementow

audi1997

Nowicjusz

audi1997

Miasto: Suwałki

Auto: Audi A3

Zgłoś komentarz do moderacji 2013-03-21 | 21:51

Witam mam takie zapytanie. Bylem dzisaj u swojego mechanika, mam kilka czesci elementow do zrobienia w swojej audi a3. A mianowicie z przodu prawy zderzak ,mialem bliskie spotkanie z twardym sniegiem. Zerwalem farbe w kilku miejscach, do tego kolo tablicy rejestracyjnej po lewej stronie jakis uszczerbek tez do malowania itd. Do tego na maske sa jakies rysy idzie do samego polerowania, na dlugosci kilkunastu centymetrow. Z tylu mam tez niewielki uszczerbek do malowania itd, a w drugim miejscu otarcie do samego polerowania. Mechanik musi wymontowac zderzak,zawiesc go wpierw do spawania,bo mam popekaly. Mechanik zyczy za ta usluge ok 350 zl razem z materialem itd, plus jeszcze spawanie, ktore niewiadomo ile wyniesie. Myslicie ze nie jest to cena wygorowana? Moge przeslac w razie czego zdjecia.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

audi1997

Nowicjusz

audi1997

Miasto: Suwałki

Auto: Audi A3

Zgłoś komentarz do moderacji 2013-03-21 | 21:58

Spawanie odzielna jest cena, 350zl jest cena za robote plus material,plus wymontowanie i zawiezienie zderzaka. Spawanie mysle ze w granicach 40 zlotych powinno sie zmiescic.

~jackass

Zgłoś komentarz do moderacji 2013-03-22 | 17:26

za malowanie biorą srednio 300zl za element, spawanie itp płacisz dodatkowo

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Motor-Presse Polska sp. z o. o. 1999-2023