mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Honda Honda

Twój samochód - Honda Honda

Komentujesz artykuł z Motogazety mojeauto.pl: czytaj komentowany artykuł.

Nowości 2012

~chychak

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-22 | 11:01

hitem na bank będzie skoda citigo, nie up! bo pewno będzie droższy o te kilka tysięcy, panda już takiej furory nie zrobi, podobnie jak i civic, oczywiście swoich klientów bedzie miał i golf 7 ale na polskim rynku liderem raczej nie będzie, zastanawiam się nad tą nową skodą, mniejszą od octavki, może być bardzo ciekawie, a ja bym poprosił dla mojej skromnej osoby tylko A6 allroada

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Fiatmaniak

Motomaniak

Fiatmaniak

Miasto: Siedlce

Auto: Fiat Palio

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-22 | 21:15

Grupa Fiat szykuje wiele nowości na rok 2012. Dobrze to rokuje dla firmy i dla fanów marki ponieważ będziemy mieli większą gamę aut do wyboru. Ten fakt bardzo cieszy. Na Polskich ulicach pojawi się jeszcze więcej włoskich aut co urozmaici szary tłum. Zwłaszcza Lancia i Alfa Romeo wniosą wiele świeżości na drogi.

~muzyk

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-22 | 21:37

a ile tych nowości szykuje grupa fiat? alfa i lancia żadnej nie mają, tylko jakieś wersje specjalne..

~radush

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-26 | 21:30

Mi się wydaje, że standardowo hitem zostanie nowa Panda. Według mnie, nie brakuje jej niczego, co mogło by jej zaszkodzić, a w dodatku otrzymała parę dodatków, które zdecydowanie wpłyną na dobre wyniki jej sprzedaży.

~janusz311@onet.eu

Zgłoś komentarz do moderacji 2011-12-29 | 09:49

Każdy rok przynosi coś nowego,mniej lub bardziej innowacyjnego,nie zawsze lepszego.Koncerny dbają o drenaż naszych kieszeni,zachęcając nowościami.Choć te nowości nie są taką wielką tajemnicą,a to przez wścibskie media,które poprzez takie nowinki zyskują czytelników.Co z tego,klienci,jak pokazuje ostatni rok mają węża w kieszeni,i to nie ze swojej woli,lecz ze względu na wszechobecny kryzys ekonomiczny nękający świat.Piękne auta,jest na czym oko oprzeć,lecz,chciała by dusza do raju,lecz finanse nie pozwalają.Dopóki sytuacja się nie poprawi,my jako zwykli zjadacze chleba,choć pasjonaci motoryzacji i nowości,nie będziemy mogli w salonach być nabywcami,bardzie oglądaczami i cmokierami.Ale gdy już nastąpi dobrobyt,to nas już nie będzie,więc nasze dzieci,lub wnuki.Troszeczkę to zakrawa na pesymizm,ale takie są realia.

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Motor-Presse Polska sp. z o. o. 1999-2023