2011-04-03 | 00:20
Przeczytałem wnikliwie wszystkie wątki na tym forum. Okazuje się, że masa tu ludzi, którzy "kupili" Vengę a ona cały czas stoi popsuta w serwisie. Mnóstwo felerów, niedoróbek, niekompetentny serwis itd. Odnoszę nieodparte wrażenie, że te wpisy są co najmniej wątpliwe. Venga ma swoje własne forum, kilkuset użytkowników i nikt z nich nie trzyma auta w serwisie, bo ogólnie mało jest usterek, a jeśli wystąpią to są szybko usuwane. Tamto forum jest wiarygodne, bo trzeba się zalogować, określić swój profil i łatwo na nim wychwycić udawaczy. Konkurencja nie śpi. Tu parę razy pojawia się wątek zachwalania innych aut, zwłaszcza japońskich: Note, Jazz, Yaris. To są auta, którym Venga stoi kością w gardle. Dlaczego ci właśnie narzekacze Vengi, wychwalacze Nissana, Hondy nie mają swojego konta na forum Vengi??? Dlaczego tam nie piszą o nieudanych perypetiach z autem??? To proste: tam są rzeczowe dyskusje, porównywanie punktów serwisowych. Wszystkie te perypetie okazałyby się wyssanymi z palca. Mam Vengę od ponad roku. Nic się nie popsuło. Pierwszy raz w serwisie byłem dopiero na przeglądzie po roku! Większość tak samo. Owszem są choroby wieku dziecięcego: losowy reset i głośna prawa szyba. Ale serwis to robi w ciągu pół godziny. Zapraszam zawziętych prześmiewców do forum Vengi...i tak tam nie wejdą, bo będzie dekonspiracja konkurencji. Zapraszam więc potencjalnych nabywców, tam poczytacie konkrety.