2011-05-29 | 21:32
Niedawno odbyłem jazdę testową blizniaczym modelem Vengi Hyundaiem ix20 z silnikiem benzynowym 1.4 90KM
Przy podjezdzie pod niewielki wzniesienie poczułem zapach spalonego sprzęgła.Gdy opisałem to wszystko na forum Moja Venga zostałem za to zbanowany gdyż odważyłem się skrytykować ten model i nazwałem go bublem.Administrator forum niejaki "tasmanx" stwierdził, że praktykuję tzw. trolowanie.Otrzymałem pózniej kilka maili od ludzi z tego forum, którzy użytkują Vengę i i tak jak ja za krytykę i opis usterek tego modelu zostali zbanowani.Teraz rozumiem dlaczego aby móc coś napisać na tym forum, trzeba wcześniej się zalogować.Administrator zostawia tylko te wpisy, które są pozytywne dla tej marki, reszta jest notorycznie usuwana.Forum Moja Venga to moim zdaniem jedna wielka ściema, prowadzona ponoć przez pracowników Kia jak napisał mi w mailu jeden ze zbanowanych forumowiczów.Panowie z forum MojaVenga praktyki jakie stosujecie są dzisiaj nie do przyjęcia i na pewno nie przybędzie wam nowych klientów a wręcz przeciwnie.Ja jestem tego najlepszym przykładem zamiast kupić Vengę wydałem prawie 60tys. na zupełnie inną markę.
I kto na tym stracił............