2012-12-12 | 07:20
powiększyli rapida, nieco pozmieniali kształty świateł, grilla, zderzaków, ot i cała nowa octavia
Newsletter: zapisz się!
nie jesteś zalogowany
zaloguj się
zarejestruj się
Komentujesz galerię z Autogalerii mojeauto.pl: obejrzyj komentowaną galerię.
2012-12-13 | 13:24
Zawsze jeździłem. Samochodami "markowymi" AUDI,BMW, VW, VOLVO. Zdarzyło mi się, użytkować oktavie I (1,5 roku) była prosta i bezawaryjna, kiepski komfort. Kupiłem potem Oktavie II wersja Higline + 12 tys dodatki, nie widziałem różnicy w stosunku do AUDI 4 - poza (logo i jakość wykończenia zwłaszcza tył. W AUDI za dodatki musiałem dopłacić o 65 tys więcej) Czy warto ? Oceńcie sami.
Teraz oglądam Octavię III, i pojazdy ze stajni VW, AUDI, BMW - cena/ jakość/ wyposażenie/komfort - znowu kupię skodę. A że logo się nie podoba no trudno mogę nakleić inne. Stać mnie na auto za 120 tys.
Natomiast piszą krytycznie ci którzy maja wersję podstawowa skody za 50 tys. - takiej też bym nie kupił chociaż bogatsza jest od Astry, czy Toyoty.
No i serwis - przeglądy tanie, części tez i dostępne zamienniki. Cóż wiecej chcieć ?
Chcesz lepsze auto to przyszykuj 200-300 tys PLN, ale nie szukaj w tym segmencie skody.
2012-12-13 | 20:48
Drogi kolego nie wiedziałem,że ;Audi A4,lub inny VW to auta komfortowe.Naprawdę Jesteś szczery co można dziś kupić nowego za 120 tys.zł?????????????