mojeauto.pl

Forum motoryzacyjne

Szukaj na forum

O forum

Forum kierowców - Twój samochód - Suzuki Suzuki

Twój samochód - Suzuki Suzuki

Nowe felgi do Suzuki Swift

JanekI

Nowicjusz

JanekI

Miasto: Łódź

Auto: Suzuki Swift

Zgłoś komentarz do moderacji 2016-10-21 | 11:25

WitamnChciałem podrasować trochę swoje auto i szukam felg aluminiowych z kolorem, które by pasowały do srebrnego suzuki. Znacie może jakąś stronkę gdzie są fajne felgi? Czy są od razu ze śrubami? Da radę samemu założyć? Od razu mówię że jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o takie rzeczy, a nie chce zostawiać niepotrzebnie pieniędzy w serwisie.nnDzięki za odpowiedzi

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

KasiaM123

Nowicjusz

KasiaM123

Miasto: Radziejów

Auto: Audi A5

Zgłoś komentarz do moderacji 2016-11-03 | 14:08

Hej,
Z doświadczenia wiem, że jeżeli się na tym nie znasz lub nie masz znajomych, którzy mogliby Ci pomóc to lepiej się za to nie brać. Całkiem fajne felgi można znaleźć standardowo na allegro ale śruby trzeba samemu dobrać. Osobiście raz kupowałam ze 3 razy śruby to za każdym razem coś było nie tak ;) Zawsze w warsztacie mogą Ci dobrać odpowiednie śruby, więc musisz się dopytać np w serwisie samochodowym https://blog.feuvert.pl/jak-dobrac-sruby-do-felg/. Myślę że warto ten raz pojechać i dowiedzieć się konretnie jaką średnice powinny śruby mieć, może jakąś zniżkę dostaniesz jak zrobisz przegląd, czy wymienisz opony :P Nigdy u nich nie byłam ale wiem że koleżanka często do nich jeździ i wie za co płaci.
Powodzenia!

strona 1 (z 1) Odpowiedz odpowiedzi wyświetlaj:

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Motor-Presse Polska sp. z o. o. 1999-2023